Başkan Karadere Soğukpınar’da İncelemeler Bulundu.

Her fırsatta vatandaşlarla bir araya gelmeye devam eden, Başkan Mustafa Karadere, İlçemize bağlı Soğukpınar Beldesi’ni ziyaret ederek incelemelerde bulundu.
Soğukpınar’da  vatandaşlarla görüşerek sorunları dinleyen Başkan Karadere ardından Dünya evine giren genç çiftlerin düğünlerine katıldı ve  mutluluklar diledi.

Vatandaşların yakın ilgi gösterdiği Başkan Mustafa Karadere, Soğukpınar Belde Belediye Başkanı Özcan Özdemir ile birlikte vatandaşlarla ile görüşüp beldenin eksiklikleri üzerine sohbet ettiler; "İlçemiz kadar beldemizde önemlidir,daha yaşanabilir hale getirmek için çalışıp, vatandaşlarımıza en iyi şekilde hizmet edeceğiz” dedi.

Ziyarette Başkan Karadere’ye Başkan Yardımcıları Ali Kemal Akkaya,İbrahim Yanık, Soğukpınar Belde Belediye Başkanı Özcan Özdemir,Ak Parti İlçe Başkanı Ali Küçükaydın, Ak Parti Soğukpınar Belde Başkanı Yaşar Yılmaz,İl Genel Meclis Üyesi Hayrettin Öztürk,Belediye Meclis Üyesi  Kemal Toraman,Soğukpınar Belde Belediye Meclis Üyeleri, ve Ak Parti İlçe Yönetimi eşlik etti.

14 Aralık 2014 / Okunma: 863