Nüfus Müdürü Mehmet Gödek 'e Veda Yemeği

İlçemizde yaklaşık 18 yıldır görev yapan Nüfus Müdürü Mehmet Gödek’in Eynesil Nüfus Müdürlüğü’ne tayini çıkması nedeniyle, veda yemeği düzenlendi.Yemekte Kaymakam Osman Bilgin yapmış olduğu hizmetlerden ve başarılı çalışmalardan dolayı Nüfus Müdürü Mehmet Gödek’e teşekkür ederek başarı belgesi takdim etti.Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü’de Hikmet Doma hediyeler verdi.

Yemeğe Kaymakam Osman Bilgin, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Yüzbaşı Erden Aktaş, Belediye Başkanı Mustafa Karadere,Belediye Başkan Yardımcıları Ali Kemal Akkaya ve İbrahim Yanık,Soğukpınar Belde Belediye Başkanı Özcan Özdemir ,İlçe Gençlik Spor Müdürü H. Tolga Cebeci, İlçe Emniyet Müdürü E. Tayfun Hoşdil,İlçe Müftüsü Kemal Türksoy,Belediye Meclis Üyesi Mustafa Çelik,Akparti Espiye İlçe Başkanı Ali Küçükaydın,Ziraat Odası Başkanı Raif Uçar daire müdürleri ve personeller katıldı.

18 Aralık 2014 / Okunma: 1592