Başkan Karadere İ.H.L Öğrencileriyle Bir Araya Geldi.

Espiye Belediye Başkanı Mustafa Karadere,ilçemiz merkezinde bulunan  Anadolu İmam Hatip Lisesi’ni ziyaret ederek öğrencilerle bir araya geldi.Okulları gezerek öğrenciler ve yöneticilerle bir araya gelen Karadere, son olarak Anadolu İmam Hatip Lisesi’ni ziyaret etti ve öğrencilerle bir süre sohbet etti. Öğrencilere okul yıllarındaki anılarını anlatan Başkan Karadere, gençlere çok fazla çalışmalarını hem kendileri hem de ülkeleri için önemini söyledi.
Türkiye’nin en büyük avantajının genç nüfusu olduğunu dile getiren Başkan Karadere, "Gençliğimize önem veriyoruz. eğitimin gençlik çalışmalarında vazgeçilmez olduğunu kaydeden Başkan Karadere, "Eğitim çalışmalarımıza da aynı önemi veriyoruz.Eğitim kalitesinin ve nitelikli genç sayısının artması birinci önceliğimiz” şeklinde konuştu.

22 Aralık 2014 / Okunma: 1012