Gümrük ve Ticaret Bakanımız Nurettin Canikli’den Kırhasanoğlun'a Geçmiş Olsun Ziyareti

Gümrük ve Ticaret Bakanımız Nurettin Canikli, Özel Giresun Ada Hastanesinde kasık fıtığı ameliyatı olan Yağlıdere Belediye Başkanı Abdurahman Kırhasanoğlu’nu ziyaret etti. Başkan Kırhasanoğlu Gümrük ve Ticaret Bakanımız Nurettin Canikli’ye ve beraberindekilere ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Başkan Kırhasanoğlu,"Rahatsızlığım süresince gerek hastanede ziyaretime gelen hemşehrilerime, gerek telefonla arayarak veya mesaj göndererek geçmiş olsun dileklerini ileten, gerekse çiçek gönderme nezaketinde bulunan kadirşinas halkımıza teşekkürü bir borç biliyorum. Tedavim münasebetiyle bir-iki gün daha hastanede kalacağım.” dedi.

Ziyarette Gümrük ve Ticaret Bakanımız Nurettin Canikli, İlimiz Valisi Hasan Karahan Ak Parti İl Başkanı Hasan Aydın, Belediye Başkanımız Mustafa Karadere,Soğukpınar Belde Belediye Başkanı Özcan Özdemir,Üçtepe Belde Belediye Başkanı Harun Öztürk, Yağlıdere Ak Parti İlçe Başkanı Temel Işık ve Av. Sabri Öztürk eşlik ettiler.

5 Ocak 2015 / Okunma: 1060