Temizlik Çalışmaları Aralıksız Bir Şekilde Devam Ediyor.

Espiye Belediyesi Temizlik işleri Müdürlüğünce ilçemiz genelinde sürdürülen temizlik çalışmaları ara vermeden devam ediyor, İtfaiye Amirliği ekipleri Gazi Mustafa Kemal Caddesi yıkama ve temizleme çalışmaları bitmesinin ardından sahil Adnan Menderes Bulvar Sahil yolu üzerinde temizlik çalışmaları başladı.

Belediye Başkanı Mustafa Karadere''Kış mevsimi dolayısıyla bütün yol yüzeylerinde,cadde ve sokaklarda özellikle büyük araçların lastiklerine yapışan çamurdan ve hafif şiddetli yağmurlarla sürüklenen taş ve topraktan kaynaklanan bir kirlilik oluştu. Bu nedenle Espiye Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerimizce ilçemizde ön yıkamalı yol temizlik çalışmalarına başladık. Belediye sınırlarımızdaki ana yol güzergahları ve mahalle araları da dahil olmak üzere, bütün yolları itfaiye araçlarımızın tazyikli suyuyla yıkayarak temizleyemeye başladık''dedi.

22 Ocak 2015 / Okunma: 952