Başkan Karadere Düğünlere Katılmaya Devam Ediyor

Belediye Başkanımız Mustafa Karadere, her fırsatta vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. İlçemiz’de  dünya evine giren genç çiftlerin yalnız bırakmayarak düğünlerine katılarak bir ömür boyu mutluluklar diledi.

Başkan Karadere ''Elimizden geldiğince her fırsatta halkımızla bir arada olmaya çalışıyorum.Belediye Başkanı olarak sadece koltukta oturarak değil, halkımızın her zaman bire bir yanında olmaya çalışıyorum.Yeni evlenen genç arkadaşlarımızın da düğünlerine katılarak,mutluluklarına ortak olmaya çalıştık.Hepsine bir ömür boyu mutluluklar diliyorum.Bu ziyaretlerimiz her fırsatta devam edecektir.''dedi.

Başkan Karadere’ye Soğukpınar Belde Belediye Başkanı Özcan Özdemir,Ak Parti İlçe Başkanı Ali Küçükaydın,Belediye Başkan Yardımcısı Ali Kemal Akkaya,İl Genel Meclis Üyeleri Mehmet Abdioğlu,Hayrettin Öztürk,Belediye Meclis Üyesi Kemal Toraman eşlik etti.

27 Ocak 2015 / Okunma: 1111