Başkan Karadere İlçe Merkezin’de Devam Eden Çalışmaları Yerinde İnceledi.

Belediye Başkanımız Mustafa Karadere Fen İşleri Müdürlüğü tarafında İlçemiz Merkezinde devam eden çevre düzenleme ve peyzaj çalışmalarını yerinde inceleyerek, Fen işleri Müdürü Mustafa Bodur ve Çevre Mühendisi Uğur Usta’dan bilgiler aldı ve vatandaşlarla bir araya gelip sohbet etti.

Başkan Mustafa Karadere ''İlçemizi daha modern ve yaşanması daha kolay bir hale getirmek için,hiç durmadan çalışıyoruz.Yol,alt yapı ve çevre düzenleme çalışmalarımız tüm hızıyla sürüyor.Bu çalışmalarımız devam ederken bizlere büyük bir sabır örneği gösteren vatandaşlarımıza teşekkürlerimi sunuyorum.İnşallah çalışmalarımızı en kısa sürede tamamlayarak hem ilçemizi her şeyi ile güzelleştirmiş hem de halkımıza daha fazla rahatsızlık vermemiş olacağız” dedi.

12 Şubat 2015 / Okunma: 1221