Çanakkale Şehadet Oyunu İlçemizde Sahneledi.

Çanakka’le şavaşı’nı konu alan "Çanakkale Şehadet” adlı tiyatro oyunu ilçemiz Grand Karadere Düğün Salo’nunda Sahneledi.

Ankara Ortaoyuncuları tiyatro ekibi’nin sahnelediği, Ünal Çeken tarafından yazılıp yönetilen oyunda Ünal Çeken, Gamze Köse, Büşra Daştanbek, Aykut Yıldırım,Oktay Ayaz,Yasemin Uyar, Volkan Ayyıldız, Oğuzhan Akyılmaz,Naim Kulabaş, Ayşe Ebru Bütün,Hatice Büyükbel,Harun Bendaş,Ahmet Ali Korkmaz,Özden Dönmez,Müge Çalışkan,Halil Mutlu ve Özcan Bahar gibi tiyatro sanatçıları sahne aldı. Belediyemiz ve İlçe milli eğitim müdürlüğünün organisazyonuyla sahnelenen oyun öğrenciler ve vatandaşlar tarafından büyük beğeni toplandı oyundan sonra öğrenciler ve vatandaşlar tiyatro oyuncularıyla hatıra fotorafı çektirdiler.Çanakkale Şehadet oyunu aynı günde 3 kez sahnelendi.11:15 ve 14:00’da öğrencilere ardında 19:00’da vatandaşlar için sahnelenen oyun toplam 2500 kişi izledi,yaklaşık bir saat süren oyun vatandaşlar ve öğrenciler tarafından ayakta alkışlandı.

20 Şubat 2015 / Okunma: 1667