Kaymakam Bilgin ve Başkan Karadere SYGM Tarafından Yapılan Evlerde İncelemelerde Bulundu.

Espiye Kaymakamlığı Belediye Başkanılığı ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Genel Müdürlüğü işbirliği ile hayata geçirilen proje sayesinde, ilçede fakir ve muhtaç durumda bulunan ailelere ev sahibi olacak. Proje kapsamında ilçemiz Esentepe Mahallesi,ve İbrahimşeyh köylerinde yapımları devam eden ev inşaatlarında Kaymakam Osman Bilgin ve Başkan Mustafa Karadere incelemelerde bulunarak SYGM Müdürü Durmuş Sayın'dan bilgiler aldılar.

Kaymakam Osman Bilgin "Kaymakamlık olarak ilçemizde yaptığımız tespitler sonucu bir çok ailenin yaşamını sürdüreceği,insani koşullarda barına bileceği bir evlerinin olmadığını gördük.Bu ailelere belki çeşitli yardımlar yapılmaktaydı fakat hiç biri barınabilmek adına iyi koşullar sunmuyordu. Bunun üzerine Merkez ve köylerimizde yaşayan muhtaç durumdaki vatandaşlarımıza ev yapımı ve onarım projesini Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Genel Müdürlüğümüzle birlikte hayata geçirdik.Kaymakamlık olarak projenin altyapısını oluşturuyor ve projenin devamlılığını sağlıyoruz.Yürüttüğümüz proje sayesinde ilçemizdeki muhtaç durumdaki aileleri birer ev sahibi yapmayı amaçlıyoruz.dedi.

26 Şubat 2015 / Okunma: 1126