Meşhur Pide Kebap & Sarayı Açılışı Gerçekleşti.

İlçemiz Esentepe Mahallesinde Meşhur Pide Kebap & Sarayı açılışına vatandaşların yoğun katılımıyla gerçekleşti.

Açılışta konuşan Başkan Mustafa Karadere ''Bu gün burada bir vatandaşımızın daha hem kendisine hem ilçemize bir işletme daha kazandırmasının sevincine ortak oluyoruz.Açılışını gerçekleştirdiğimiz bu mekan sayesinde, bünyesinde çalışacak insanlarımıza bir iş kapısı olacak.Emeği geçen ve bizleri bu açılışta yalnız bırakmayan herkese çok teşekkür ediyorum.''dedi.

Acılışı Kaymakam Osman Bilgin, Başkan Mustafa Karadere, Soğukpınar Belde Belediyesi Başkanı Özcan Özdemir,Karadere Tarım Ürünleri Yönetim Kurulu Başkanı Erol Karadere,Ak Parti ilçe Başkanı Ali Küçükaydın,Ziraat Odası Başkanı Raif Uçar,Belediye Meclis Üyeleri Nazım Önal,Kemal Toraman,Merkez Mahallesi Muhtarı Bahri Öner ve SS.33 Nolu Espiye Giresun Dolmuş Başkanı Tacettin Cantürk çok sayıda esnaf ve vatandaş katıldı.

27 Şubat 2015 / Okunma: 1566