Voleybol İl Birincisi Süleyman Demirel Orta Okulu Öğrencileri Belediyemizi Ziyaret Etti.

Orta okullar arası Yıldız kızlar voleybol müsabakalarında ilçemiz Süleyman Demirel Orta Okulu Giresun İl Birincisi olarak 8-13 Mart’ta Sivas’da yapılacak olan bölge elemelerine katılarak ilimizi temsil etmeye hak kazanmıştır. Belediye Başkanımız Mustafa Karadere  İl Birincisi olan ve Bölge Turnuvalarına katılmaya hak kazanan Okulun başarılı voleybol takımı öğrencileri  Sude Emine Kahveci, Neslihan Çam, Simay Bayram, İdil Cebeci, Tuğçe Gizem Şen,Rana Önal,Kader Karadere, Gülhanım Köse, Esra Çınarlık ve İlayda Bayram’a eşofman takımı ve kitap hediye etti.

Öğrencileri başkanlık makamında Başkan Yardımıcısı  Ali Kemal Akkaya ağırladı, öğrencileri hediyelerini takdim eden Akkaya başarılar diledi.

Başkan Karadere sporculara bir konuşma yaparak eğitime verdikleri önemi vurgulayarak "eğitimin bizim için çok önemli olduğunu her ortamda dile getirdik. Özellikle başarılı öğrencileri teşvik etmek amacıyla ödüllendireceğimizi söyledik. Bugün burada da; sporda başarı gösteren, bizleri yani Espiye’mizi  temsil edecek öğrencilerimizin ihtiyaçlarını gideriyoruz, onlara destek veriyoruz. Okullarımızın ihtiyaç duyduğu her konuda bize getirilen talepleri hızlı bir şekilde karşılamaya çalışıyoruz” dedi. "Biz sizi her zaman ödüllendirmeye, teşvik etmeye, destek olmaya hazırız ve hep yanınızdayız” diyen Başkan Karadere "Siz başarılı olun diye anneleriniz ve babalarınız, öğretmenleriniz; hayatından, bir sürü şeyden ödün veriyor,  fedakârlıklarda bulunuyor. Biz de sizlere daha iyi olun diye destek veriyoruz. O yüzden size verilen bu emekleri muhakkak dikkate almanız gerekiyor” dedi.

Öğrenciler ile birlikte Okul Müdürü İbrahim Kılıç,Beden Eğitimi Öğretmeni Serdar Turan,Matematik Öğretmeni Doğan Esen,Sınıf Öğretmeni  Dursun Eyüpoğlu’da ziyaret etti.

4 Mart 2015 / Okunma: 1499