İlçemizde Su Şebeke Hattı Yenileme Çalışmaları Devam Ediyor

İlçemize kesintisiz ve içilebilir nitelikte içme suyu sunabilmenin hedefiyle çalışmalarını yoğunlaştıran Belediyemiz Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü bağlı ekipler Adabük Dere Mahalle mevki’inde su şebeke hattı yenileme çalışmaları başladı.Vatandaşlarımız kesintisiz ve içilebilir nitelikte içme suyu sunabilmenin hedefiyle çalışmalarını yoğunlaştıran Belediyemiz eskimiş durumda olan aspest borularını kaldırarak yerine yeni nesil HDPE su borusu ile 1500 metre su borusunu değiştirip bölge halkının hizmetine sunacak.

Başkan Karadere "2 yıldır ilçemizde yoğunlaşan altyapı çalışmalarımız neticesinde içme suyu şebeke hattının ilçemiz merkezinde %100 oranında yeniledik.Mahallelerimizde ise çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Böylelikle değerli hemşehrilerimize kesintisiz içme suyu sunabilmenin yanında, kaçak su kullanımının önüne geçmiş olduk ilçemiz genelinde su şebeke hattı yenileme çalışmalarımız devam edecektir”dedi.

12 Mart 2015 / Okunma: 546