Espiye’ye ilk defa İkinci El Oto Pazarı Kuruldu.

Belediyemiz tarafından 200 araç kapasiteli ikinci el oto pazarı kuruldu. Belediye Başkanımız Mustafa Karadere, Çam Mahallesinde Açık Pazar alanında kurulan oto pazarının her Cumartesi günleri halka açık olacağını söyledi.

İlçe ekonomisine katkı sağlayacak projeleri hayata geçirmeye devam ettiklerini belirtenBaşkan Karadere, "Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren ilçemizin bölgede çekim merkezi olması ve daha da gelişmesi için adımlar atıyoruz. İlçemiz konum itibarıyla merkezi bir noktada. Bu avantajı kullanmak ve ilçeye ekonomik hareketlilik kazandırmak adına 200 araç kapasiteli 2. el oto pazarını kurduk. Pazarın oto alım satıcılarına hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

Oto satıcı Mustafa Usta ise, Espiye’de ilik kez 2.el oto alım satım yeri kuruldu. İlçeye bir canlılık geldi. Artık araçlarımızı bu pazarda alp ve satacağız. Oto Pazarın kurulmasında emeği gecen Başkanımız Mustafa Karadere’ye ve diğere yetkililere teşekkür etti.

16 Mart 2015 / Okunma: 1262