Başkan Karadere Çevre Düzenleme Çalışmalarını Yerinde İnceledi

Belediye Başkanımız Mustafa Karadere Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğünün tarafından devam eden çalışmalarını yerinde inceledi.Çevre Koruma ve Kontrol Müdürü Bilgin Akkaya ‘dan yürütülen çiçek dikme çalışmalarını hakkında yerinde inceleyerek bilgiler aldı. Çalışmalarda sulama sistemleri montajı, çiçeklendirme ve bitkilendirmenin yanı sıra bakım ve temizlik işlerinin de yapıldığına işaret eden Başkan Karadere çalışmaların periyodik olarak devam ettiğini söyledi.

Başkan Karadere’ye çalışmalar hakkında bilgi veren Akkaya; ilçe dahilinde çalışmalara devam ettiklerini; kavşaklara ve refüjlere çiçek ve süs bitkileri dikimi işlerini hızlandırdıklarını belirterek, yapılan çalışmaların sona ermesi ile birlikte estetik ve görsellik bütünlüğü oluşarak Espiyemiz’in çehresine güzellik katacağını söyledi.

İncelemelerde Başkan Karadere’ye Başkan Yardımcısı İbrahim Yanık, Çevre Koruma ve Kontrol Müdürü Bilgin Akkaya,Çevre Mühendisi Uğur Usta eşlik etti.

17 Mart 2015 / Okunma: 698