Başkan Karadere Ambulansların Teslim Törenine Katıldı.

Sağlık Bakanlığı tarafından gönderilen 7 adet yeni ambulans, ilimizdeki 112 Acil Sağlık Hizmetlerinde kullanılmak üzere bugün, Gümrük ve Ticaret Bakanımız Sayın Nurettin Canikli tarafından İl Sağlık Müdürlüğüne teslim edildi.

Valimiz Sayın Hasan Karahan, Milletvekilleri Mehmet Geldi, Adem Tatlı ve il protokolünün de katıldığı Prof. Dr. A. İlhan Özdemir Giresun Devlet Hastanesi bahçesindeki teslim töreninde konuşan Gümrük ve Ticaret Bakanı Nurettin Canikli, Giresun’daki Acil Sağlık Hizmetleri filosundaki ambulans sayısının 56’ya yükseldiğini, söz konusu ambulanslardan 9’unun hasta nakillerinde, 47’sinin ise 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonlarında görev yaptığını ve bu sayının küçümsenemeyecek bir rakam olduğunu söyledi.

Yeni ambulanslarda incelemelerde de bulunan Gümrük ve Ticaret Bakanı Nurettin Canikli, ambulansların özellikleri hakkında ilgililerden bilgi aldı.

Ambulansların Teslim Törenine Gümrük ve Ticaret Bakanımız Nurettin Canikli’nin sayın eşi Hatice Canikli, Vali Hasan Karahan’ın sayın eşi Şule Meral Karahan, Milletvekilleri Sayın Mehmet Geldi, Sayın Adem Tatlı, Diyarbakır Milletvekili Oya Erontat, Vali Yardımcıları Yüksel Çelik, Cahit Karatepe, Barış Demirtaş, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Ali İhsan Ersoy, İl Emniyet Müdürü Uğur Öztürk, İl Genel Meclisi Başkanı A. Mürşit Gürel,Belediye Başkanımız Mustafa Karadere, bazı kaymakamlar, belediye başkanları, İl Sağlık Müdürü Opr. Dr. Ahmet Bal, Halk Sağlığı Müdürü Dr. Fazıl Özden, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Opr. Dr. Hasan Hüseyin Arslantürk, Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Dr. Hakan Poyraz, Ak Parti İl Başkanı Hasan Ali Tütüncü, Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Bahadır Akar, bazı daire müdürleri,sivil toplum kuruluş temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı.

22 Mart 2015 / Okunma: 967