Rektör Prof. Dr. Aygün ATTAR’dan Espiye M.Y.O’ya Ziyaret

İlçemiz’de yeni binasına taşınan Meslek Yüksekokuluna ziyaret eden Sayın Rektör Prof. Dr. Aygün ATTAR, Kaymakamımız Sayın Osman Bilgin, Belediye Başkanımız Sayın Mustafa Karadere, M.Y.O. Müdürü Sayın Doç. Dr. Zafer Türkmen karşıladılar. Okulda incelemelerde bulunan Sayın Rektörümüz, okulun üniversitemize tahsisi ve taşınması konularında destek veren Kaymakam ve Belediye Başkanına teşekkür etti.

Espiye’deki üniversitemiz birimleri ile ilgili planlanan projeler için tahsisi düşünülen arazi üzerinde yapılan saha incelemesinin ardından geçilen yemekte; Espiye MYO’nun taşındığı Hasan Ali Yücel İlk/Ortaokul binasının 19 yıllığına ve Espiye Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’na ait yurt binasının 29 yıllığına üniversitemize tahsisiyle ilgili protokoller Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Aygün ATTAR ve Sayın Kaymakammız Osman Bilgin tarafından imzalandı.

25 Mart 2015 / Okunma: 1614