Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreter Opr.Dr Arslantürk’ten Ziyaret

Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Opr. Dr. Hasan Hüseyin Arslantürk, Belediye Başkanımız Mustafa Karadere’yi makamında ziyaret etti. Ziyarette İlçemize yapımı devam eden Devlet Hastanesi hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.

Başkan Karadere ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, yeni yapılan Hastane inşaatının tamamlanmak üzere olduğunu ve kısa süre sonra ilçemiz halkının hizmetine açılacağını belirtti. İlçemizde önemli bir ihtiyacının karşılanması noktasında yeni Devlet Hastanesi’nin hizmete açılmasının çok önemli olduğunu ifade eden Belediye Başkanımız Mustafa Karadere , yeni yapılan hastane ile sağlık hizmetlerinde rahatlama olacağını ve hizmet kalitesinin daha çok yükseleceğini kaydetti.

31 Mart 2015 / Okunma: 836