Başkan Karadere Taksici Esnafıyla Buluştu

Belediye Başkanımız Mustafa Karadere, ilçemiz’deki taksi şoförleri ile bir araya gelerek taksici esnafın sorun ve isteklerini dinledi.Başkan Karadere, taksicilerin ekmek paralarını kazanmanın yanında ilçemize turizmine, ticaretine ve sosyal hayatına katkı sağladıklarını söyledi.

İlçemizdeki taksilerin ulaşımın bir unsuru olması için çalıştıklarını vurgulayan Başkan Karadere İlçemizde 7 adet taksi durağının 64 adet plakanın bulunduğunu ve 46 adet taksinin faal olarak çalıştığını belirterek taksi duraklarının çevre düzenlemeleri yaptıklarını belirtti.İlçemizdeki taksi duraklarının modern şehirlerde olduğu gibi kendi kimliğiyle hizmet verdiğini kaydeden Başkan Karadere, şehrin en kıymetli yerlerine konulan taksi duraklarının hem dinlenmeye, hem irtibat merkezi olmaya uygun olduğunu ifade etti.

Başkan Karadere , "Taksi duraklarının içi de güven vermeli. Camları asla kapatılmamalı. Taksiler mutlaka bakımlı olmalı. İçi güzel kokmalı. Taksi kullananların kıyafetleri mümkün olduğu kadar tek tip olmalı” dedi.

2 Nisan 2015 / Okunma: 1047