Başkan Karadere Adabük Mahallesinde Ev Ziyaretin’de Bulundu

Belediye Başkanımız Mustafa Karadere, ev ziyaretlerinde vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor…

İlçemizin bilinci ile birlik ve beraberlik bağlarının daha da güçlenmesini hedefleyen Başkan Karadere Adabük Mahallesi’nde ev ziyaretinde bulundu. Vatandaşların ev davetine icabet eden Başkan Karadere, burada vatandaşların istek ve taleplerini dinledi, sorularına yanıt verdi

İlçedeki sivil toplum kuruluş, hemşehri dernekleri, sabah buluşmaları ve ev ziyaretleri kapsamında vatandaşlarla sürekli bir araya geldiklerini yönetim konusunda İlçemizin sesine kulak verdiklerini belirten Başkan Karadere; "Yoğun bir çalışma temposu içerisindeyiz. Hizmet noktasında zamanla yarışarak zamanın maksimum şekilde verimli kullanmaya çalışıyoruz. Ev ziyaretlerinde bulunarak vatandaşlarımızın isteklerini, öngörülerini yakından dinliyoruz. Gayretimiz ve çabamız bütün Espiye halkımız için” dedi.

Başkan Karadere ev ziyaretlerine ev sahibinin yanı sıra mahalle sakinlerinden kalabalık bir grupta katılıyor. Sohbet havasında geçen ziyaretlerde mahalle sakinleri başkana taleplerini birebir iletme fırsatı buluyor.

Ziyarette Başkan Karadere’ye Başkan Yardımcıları Ali Kemal Akkaya,İbrahim Yanık,Fen İşleri Müdürü Mustafa Bodur,İmar ve Şehirçilik Müdürü Hakan Karaahmetoğlu,Ak Parti İlçe Başkanı Ali Küçükaydın ve Gençlik Kolları Başkanı Hakan Aktaş eşlik etti.

3 Nisan 2015 / Okunma: 944