Kaymakam Bilgin ve Başkan Karadere Mahalle ve Köy Ziyaretlerine Devam Ediyor.

Kaymakam Bilgin ve Belediye Başkanımız Mustafa Karadere Kaleboynu  Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi. Başkan Karadere’ye  mahalle sakinleri yüz yüze isteklerini iletti. Var olan sıkıntıları yerinde görme şansı yakalayan Karadere, 8 mahallenin tamamına dokunmak için geceli-gündüzlü çalıştıklarını söyledi.

Belediye Başkanımız Mustafa Karadere, her hafta Cuma Günü bir mahalle de Cuma namazı kıldıktan sonra vatandaşlarla buluşuyor. Mahallelinin dertlerini, taleplerini yüz yüze dinleyip, sorunlarına çözüm üreten Karadere  bir durağı da Kaleboynu  Mahallesi oldu. Cuma Namazı’nı Kaleboynu  Mahallesi Cami’nde mahalleli ile birlikte kılan Karadere, daha sonra mahalle sakinlerinin isteklerini dinledi.

4 Nisan 2015 / Okunma: 995