Sahilde Spor Aletleri Yenilendi.

İlçemiz  Sahil dolgu alanında önceki yıllarda yapılıp halkın kullanımına sunulan kondisyon ve çok amaçlı spor aletleri  yenileriyle değiştirilerek vatandaşların kullanımına sunuldu.

Belediye Başkanımız Mustafa Karadere   sahilimizdeki spor aletlerini  her yaşta vatandaşların spor yapmak için yıllarca kullandığı çok amaçlı kondisyon ve spor aletleri , belediyemiz  tarafından zemin dahil olmak üzere  yenilenerek vatandaşların kullanımına sunuldu.

İlçemiz Sahilinde Polis Merkezi  Amirliği karşısında  deforme olmuş ve bir çoğu kullanılmaz halde olan spor aletlerinin yenileriyle  değiştirilip alanın daha modern bir çehreye sokulması  bölge sakinlerini oldukça mutlu etti.

Spor yapan vatandaşlar  halkının spor yapmasına olanak sağlayan ve her türlü fedakarlığı yapan Belediye Başkanımız Mustafa Karadere’ye  teşekkür ediyor, çalışmalarında  başarılar diliyoruz”dedi.

6 Nisan 2015 / Okunma: 936