İlçemiz’de Polis Haftası Etkinlikleri Dostluk Maçıyla Başladı

İlçemiz’de Polis haftası etkinlikleri dostluk maçı ile başladı. 4-10 Nisan 2015 tarihleri arasında kutlanan Emniyet Teşkilatının kuruluşunun 170. Yıl dönümü etkinlikleri kapsamında İlçemiz Emniyet Müdürlüğü personelinden oluşan takım ile Daire Amirleri takımı dostluk maçında karşı karşıya geldi.Çarşampa günü İlçemiz Esentepe Kapalı Halı Sahada oynanan maçı bir çok sporsever izledi.

Emniyet Müdürlüğü takımda İlçe Emniyet Müdürümiz E.Tayfun Hoşdil,İlçe Jandarma Komutanı Erden Aktaş ve ilçemizde görev alan Polisler yer aldı. Daire Amirleri takımında ise İlçe Kaymakamımız Osman Bilgin, İlçemiz Cumhuriyet Başsavcısı Ufuk Can Gazezoğlu ,Belediye Başkanımız Mustafa Karadere,İlçe Geniçlik Spor Müdürü Hasan Tolga Cebeci ve diğer daire amirleri forma giydi.45’er dakika üzerinden oynanan maçın skorundan çok ortaya konulan tablonun güzelliği beğenilirken oynanan maçı dostluk kazandı.

9 Nisan 2015 / Okunma: 938