Başkan Karadere Polis Teşkilatının Kuruluşunun 170 inci Yıldönümü Nedeniyle Verilen Kokteyle Katıldı.

Tüm yurtta olduğu gibi ilimizde de; 4-10 Nisan tarihleri arasında kutlanan Polis Haftası etkinlikleri, Polis Teşkilatının Kuruluşunun 170 inci yıldönümü münasebetiyle, her yıl geleneksel olarak 10 Nisan akşamı verilen kokteyle sona erdi.

Dün akşam saat 19.30 da YeşilgiresunMeslekive Teknik AnadoluLisesi UygulamaOtelindeİl Emniyet Müdürü Uğur Öztürk ve eşi Sabiha Öztürk’ün ev sahipliğinde düzenlenen kokteylde konuşan Emniyet Müdürü Öztürk, kokteyle katılan davetlilere hitaben bir teşekkür konuşması yaptı

Kokteylde davetlilere hitaben konuşan Vali Karahan "Polisimiz 170 yıldır Milletimizin hizmetinde, canıyla kanıyla 24 saat durmadan bizim huzur ve güven içinde uyumamız için onlar uyumadan hizmet ediyorlar. Kendilerine müteşekkiriz. Giresunlu hemşerilerimiz de bunun kadir kıymetini biliyorlar, polisimizi el üstünde tutuyorlar. Bütün Giresunlu hemşerilerimiz, vekillerimiz Sayın Bakanımızın hakikaten bu konuda destekleri, bu ilgileri bizi mutlu ediyor. Bizde bunun karşılığını vermeye çalışıyoruz. Emniyet müdürümüzden başlayıp, en küçük rütbeli emniyet mensubumuza kadar bunun hakkını vermeye çalışıyoruz. Burada en önemli desteğimiz, Adliyenin bizimle birlikte olması ve bu konuda gerçekten polisimizin önünü açıcı desteklerini bizden esirgememeleri de çok önemli yer tutuyor. Vatandaşımız hizmetin en iyisine layık. Polisin yüzü biraz serttir ama kötülere karşı, suçlulara karşıdır. Dürüst vatandaşımızın başımızın üstünde yeri var. Onların, her an 24 saat emrindeyiz. Şehitlerimizi bu vesileyle bir kez daha rahmet ve minnetle anıyoruz. Gazilerimize sağlık, afiyet diliyoruz. Emekli polis ve emniyet mensuplarımıza aileleri ile birlikte mutluluklar diliyoruz.” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından, özel olarak hazırlanan yaş pasta;Vali Hasan Karahan ve eşi Şule Meral Karahan, Milletvekili Mehmet Geldi, Belediye Başkan Vekili Hayati Tökez, Cumhuriyet Başsavcısı Ömer Karişitileİl Emniyet Müdürü Uğur Öztürk ve eşi Sabiha Öztürktarafından birlikte kesilerek davetlilere ikram edildi.Kokteyl boyunca Giresun Güzel Sanatlar Lisesi öğrencileri tarafından, salonda canlı müzik dinletisi verildi.

İl Emniyet Müdürü Uğur Öztürk ve eşi Sabiha Öztürk’ün ev sahipliğinde yapılan kokteyle; Vali Hasan Karahan ve eşi Şule Meral Karahan, Milletvekili Mehmet Geldi, Belediye Başkan Vekili Hayati Tökez, Cumhuriyet Başsavcısı Ömer Karişit, Giresun Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Aygün Attar, Vali Yardımcıları Yüksel Çelik, Dereli Kaymakamı Ömer Faruk Kala, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Ali İhsan Ersoy, İl Genel Meclisi Başkanı A.Mürşit Gürel, Belediye Başkanımız Mustafa Karadere, Doğankent Belediye Başkanı H.Birol Tekin, Giresun Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mahir Kadakal, daire amirleri ve çeşitli kesimlerden çok sayıda davetli katıldı.

11 Nisan 2015 / Okunma: 960