Başkan Karadere Görele Gençlik Merkezi Temel Atma Törenine Katıldı.

Bir dizi açılış ve temel atma töreni için ilimize gelen Sayın Gümrük ve Ticaret Bakanımız Nurettin Canikli ve Sayın Valimiz Hasan Karahan Görele Gençlik Merkezinin temelini attılar.

Halkoyunu gösterilerinin ardından açılış konuşmasını yapan Görele Belediye Başkanı Tolga Erener, Görele’nin çok güzel bir Gençlik Merkezine kavuşacağını belirterek hem kapalı hem de açık alan üzerine inşa edilecek olan tesisleriyle Merkezin Görele’ye bir Marka katacağına inandığını söyledi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Zeki Atlı, 2015 yatırım programı kapsamında başlanan 300kişilik çok amaçlı salon, idari ve personel odaları, kütüphane, kafeterya, drama, dans ve folklor salonu ile 12 derslikten oluşan zemin ile birlikte 3 katlı olarak inşa edilecek Gençlik Merkezinin 3000m2lik kapalı kullanım alanına sahip olacağını kaydetti. Atlı, Merkezin 300 gün içinde tamamlanarak hizmete açılacağını da sözlerine ekledi.

Gençlerin boş zamanlarını en iyi şekilde değerlendireceği, sosyal, kültürel ve sportif alanlarda faaliyetler yapabileceği geniş kapsamlı bir Merkeze kavuşacaklarını belirten Görele Kaymakamı Ünal Kılıçaslan da Merkezin gençlerin kötü alışkanlıklardan korunması ,kaliteli vakit geçirmesi için bulunmaz fırsatlar sunacağını söyledi.

Konuşmaların ardındanGörele Gençlik Merkezinin temeli Sayın Gümrük ve Ticaret Bakanımız Nurettin Canikli Sayın Valimiz Hasan Karahan ve diğer protokol üyeleri tarafından yapıldı.

Törene Sayın Gümrük ve Ticaret Bakanımız Nurettin Canikli ve eşi Hatice Canikli, Sayın Valimiz Hasan Karahan, İl Emniyet Müdürü Uğur Öztürk, Kaymakam Ünal Kılıçaslan, Belediye Başkanımız Mustafa Karadere Belediye Başkanı Tolga Erener, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Zeki Atlı, önceki dönem milletvekili Turan Alçelik, bazı kaymakamlar, belediye başkanları,Ak Parti Espiye İlçe Başkanı Ali Küçükaydın ,Kadın Kolları Başkanı Ayşe Nur Önal ve daire müdürleriyle çok sayıda davetli katıldı.

18 Nisan 2015 / Okunma: 1081