Başkan Karadere Anneler Günü Dolayısıyla Düzenlenen Programına Katıldı.

İlçemiz 75.Yıl Çok Programlı Lisesinde anneler günü dolayısıyla kutlama programı düzenlendi.Okul öğrencileri ve öğretmenler tarafından  hazırlanan kutlama programına çok sayıda vatandaş ve  öğrenciler katıldı. Okul Müdürü Mustafa Kılıç, açılış konuşmasında öğrencilerimizin  değerli annelerinin anneler gününü kutluyorum. Annelerimizi bu değerli günde bir günde olsa anmak için bu programı düzenledik. Katılımınızdan dolayı teşekkür ederim dedi.Daha sonra çocuklar tarafından hazırlanan Video izlenirken, anneler günü ile ilgili şiirler,müzikler  okundu.

Yılın Annesi Sabiha Ukuş’a  Başkanımız Mustafa Karadere tarafından plaket ve çiçek takdim edildi.

Programa Başkan Yardımcısı İbrahim Yanık,Belediye Meclis Üyeleri Şükrü Kömürcü,Kemal Toraman,Yeter Bahadır,Mustafa Çelik, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Öztürk ve öğretmenler katıldı.

12 Mayıs 2015 / Okunma: 870