Mahallelerimiz’de Sıcak Asfalt Çalışması Yapılıyor.

Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğünce yol bakım-onarım çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Alt yapı, içme suyu, yağmur suyu tahliye hattı ve kanalizasyon şebeke çalışmalarının tamamlanmasının ardından üst yapı çalışmalarına da ara vermeden devam ediliyor.Bu çalışmalar kapsamında ilçemiz Adabük Mahallesi,Cibril Mahallesi ve Çam Mahallesin’de asfalt yama ve yol ,silme,tesviye ve çakıllama çalışmaları yapılarak bölge halkının hizmetine sunuldu.

Çalışmalarla ilgili konuşan Başkan Mustafa KARADERE; "Ulaşım ilçemiz için en önemli konulardan bir tanesi, bu yüzden ilçemizde ulaşım şartlarını ilçe merkezi ve bütün mahallelerimizde aynı seviyeye getirebilmek için var gücümüzle çalışıyoruz.Bu sayede ulaşım ilçemiz için çok daha basit hale gelecek, çalışmalarımız ilçemizin tamamında belirlediğimiz program dahilinde devam edecek ”dedi

19 Mayıs 2015 / Okunma: 896