Başkan Karadere Esnafları Ziyaret Etti.

Esnafları ziyaretinde istek ve şikayetlerini tek tek dinleyen Başkan Karadere şunları söyledi: "Esnaf arkadaşlarımızla sık sık görüşüyoruz. Zaman zaman da ziyaret ediyoruz.Halkla birlikte muhtardan esnafa ve mahalle sakinine kadar her kesim ile toplantılar yapıyoruz ve yapmaya da devam edeceğiz. Aynı bölgeye hizmet veren insanlar olarak sorunlarımıza karşılıklı çözüm getirelim.İlçemizi geliştiren projelerimizi hayata geçirirken yaşadığımız alana da çeki düzen vermek gerekiyor. Bu anlamda hem vatandaşımıza hem belediyeye hem de esnafımıza iş düşüyor, esnaflarımız şehircilik anlamında hem de kendi işyerlerinin daha da fazla kalite elde etmesi adına temizlik, düzen ve çevre konusunda duyarlı olmaları. Hem Espiyemize yakışır hem de işyerimize yakışır bir çevre düzeni sağlayalım. Bu sayede hem kaliteli iş yapacak hem de vatandaş memnun kalacak. Esnafımız bölgemizin yatırımcısıdır.İlçemizin gelişmesi adına çok etkin rol oynar. Biz her zaman esnafımızın yanındayız." dedi.

Ziyaretlerde Başkan Mustafa Karadere’ye Başkan Yardımcısı İbrahim Yanık, Belediye Meclis Üyesi,Mustafa Çelik ve birim müdürleri eşlik etti.

19 Mayıs 2015 / Okunma: 875