Kaymakam Bilgin ve Başkan Karadere Köy Ziyaretlerine Devam Ediyor.

Her fırsatta vatandaşlarla bir araya gelip istek ve önerileri dinleyen, Başkan Mustafa Karadere, İlçemize bağlı Akkaya,Bayramey,Güzelyurt,Yeniköy Köylerini ziyaret ederek incelemelerde bulundu.Köyler’de öğrencilerle ve vatandaşlarla görüşerek sorunları dinleyen Kaymakam Bilgin ve Belediye Başkanımız Mustafa Karadere yaşanan aksaklıklar ve eksikliklerin görülmesi amacıyla köy ziyaretlerinde bulunduklarını söylediler.

Vatandaşların yakın ilgi gösterdiği Kaymakam Bilgin ve Başkan Karadere, köy muhtarları ve vatandaşlarla ile görüşüp köylerin eksiklikleri üzerine sohbet ettiler; "İlçemiz kadar köylerimizde önemlidir. Köylerimizi daha yaşanabilir hale getirmek için çalışıp, vatandaşlarımıza en iyi şekilde hizmet edeceğiz” dediler

23 Mayıs 2015 / Okunma: 949