75 Yıl Çok Programlı Anadolu Lisesinden Mezuniyet Töreni.

75 Yıl Çok Programlı Anadolu Lisesinde eğitim ve öğretim gören öğrencilere ilçemiz Grand Karadere Düğün Salonun’da mezuniyet töreni yapıldı. Törene ilçe Kaymakamımız Osman Bilgin,Belediye Başkanımız Mustafa Karadere,Soğukpınar Belde Belediye Başkanı Özcan Özdemir, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Öztürk,okul müdürleri, öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan törende konuşan Okul Müdürü Mustafa Kılıç, tüm öğrencilere bundan sonraki hayatlarında başarılar dileyerek ileride her birinin iyi birer meslek sahibi olmaları temennisinde bulundu ve ayrıca hangi meslek dalında olursa olsun önemli olan yaptıkları meslekte en iyi olmaları gerektiğini söyledi.
Konuşmalarında ardından 75 Yıl Çok Programlı Anadolu Lisesi okul birincileri Doğan Cebeci ye İlçe Kaymakamımız Osman Bilgin ve Senem Usta’ya Belediye Başkanımız Mustafa Karadere tarafından plaketleri verildi.Okul birincilerinin hep beraber mezuniyet kütüğüne isimlerini çakmaları ve mezun olan tüm öğrencilerin Mezuniyet Belgelerinin okulun öğretmenlerinden almaları ile törene devam edildi. Tören daha sonra öğrencilerin kep fırlatmalarının ardından kısa bir eğlence programı ile sona erdi.

29 Mayıs 2015 / Okunma: 1434