Başkan Karadere’den Hastalara Ziyaret

Belediye Başkanımız Mustafa Karadere hafta sonunda İlçemiz Devlet Hastanesi’nde tedavi gören hastaları ziyareti ederek sıkıntılarına ortak oldu.

Yaptığı ziyaret sonrası konuşan Başkan Karadere''Vatandaşlarımızın her zaman şartlar ne olursa olsun yanında olamaya çalışıyoruz.Sağlık hayatımızdaki en kıymetli değerimiz.Ne yazık ki hastalanmadan bu değerin kıymetini anlayamıyoruz.Böyle zamanlarda insanlar yanlarında birilerinin olmasını,yaşadıkları sıkıntıyı paylaşacak yakınlarının olmasını isterler.Bizde onları bu sıkıntılı zamanlarında ziyaret ederek yalnız olmadıklarını hissettirmek istedik." dedi.

Ziyaret’te Başkan Karadere’ye Ak Parti İlçe Başkanı Ali Küçükaydın,Kadın Kolları Başkanı Ayşe Nur Önal,Hastahane Müdürü Kazım Yüksel eşlik etti.

31 Mayıs 2015 / Okunma: 770