İller Bankası Bölge Müdürü Salih Devran’dan Belediyemize Ziyaret

Trabzon İller Bankası Bölge Müdürü Salih Devran Belediye Başkanımızı Mustafa Karadere’yi Makamında ziyaret etti.Belediyemiz makam odasında geçen görüşmede ilçemizde bulunan sorunlar konuşulurken İller Bankası Bölge Müdürü Salih Devran Belediyemizin yapacağı çalışmalarda her zaman destek vereceklerini kaydetti. sonrasında ilçemizden ayrıldı.

Belediye Başkanımız Mustafa Karadere bu nazik ziyaretten duyduğu memnuıniyeti dile getirerek İller Bankası'nı hertürlü konuda kendilerinin yanında hissettiklerini ve kendilerinin de Espiye için hertürlü özveri ve fedakarlıkta gayret gösterdiklerini kaydetti.

Karadere , bu nazik ziyaretten dolayı İller Bankası Bölge Müdürü Salih Devran‘a ve Eynesil Belediye Başkanı Çoşkun Somuncuoğlu’na teşekkür etti.

5 Haziran 2015 / Okunma: 854