Karadere Mahallemiz’de Asfal Yama Çalışmaları Devam Ediyor.

Kış mevsiminde hasar gören yollarda bakım ve onarım çalışmalarını sürdüren Belediyemiz asfalt yama çalışmalarını yoğunlaştırdı. İlçe genelinde deforme olan yollarda çalışmalarını hızlandıran Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz, Karadere Mahallesi yolunda asfalt yama çalışmalarına devam ediyor.

Belediye Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz güzel havaların etkisiyle belirlenen program dâhilinde ilçedeki yolları tarayarak bozuk satıhlarda asfalt yama çalışması yapıyor. İlçemiz genelinde yapılan yol iyileştirme çalışmaları kapsamında, asfalt yama ekipleri altyapı çalışmaları veya kullanımdan bozulan güzergâhlarda yol iyileştirme düzenlemelerinde bulunuyor. Fen İşleri Müdürlüğü Asfalt Yama Ekiplerimizin çalışmaları mahalle sakinleri başta olmak üzere muhtarlar tarafından da memnuniyetle karşılanıyor.

Asfalt yama çalışmalarıyla ilgili açıklama yapan Belediye Başkanımız Mustafa Karadere; "Ulaşım ilçemiz için en önemli konulardan bir tanesi, bu yüzden ilçemizde ulaşım şartlarını ilçe merkezi ve bütün mahallelerimizde aynı seviyeye getirebilmek için var gücümüzle çalışıyoruzMahallelerimizde asfalt yolların üzerinde meydana gelen çukurlar trafik konforunu rahatsız ediyor, araç sürücülerine zor anlar yaşatıyordu. Bununla ilgili olarak ekiplerimizi yama çalışmalarına yönlendirdik. Bu kapsamda şehir merkezinde ve mahalle yollarında çalışmalarımıza başladık. Hava şartları uygun olduğu müddetçe önümüzdeki günlerde diğer mahallelerimizde de yama çalışmalarımızı sürdürerek sürücülerimizin taşıt trafiğinde rahat hareket etmelerini sağlayacağız.” dedi.

13 Haziran 2015 / Okunma: 880