Başkan Karadere’den Muhtarlar ile Gezi Programı

Belediyemiz ve Kaymakamlığımız tarafından ortaklaşa düzenlenen 09.06.2015 tarihinde ki gezi programına Mahalle Muhtarları ve Köy Muhtarları katıldı. 4 gün boyunca süren gezi Programı Afyon,Bursa ve Çanakkale’deki tarihi ve turistik yerlere düzenlendi. Belediyemiz sınırları içinde bulunan 38 mahalle ve köy muhtarının katıldığı programa Belediye Başkanımız Mustafa Karadere’de eşlik etti. Başkan Karadere ,Merkez Mahalle Muhtarları ve Köy Muhtarları bölgede ki tarihi ve doğal güzellikleri gezdiler.

Gezi için Başkan Karadere "Belediyemiz tarafından çeşitli kesimlere yönelik geziler düzenliyoruz,öğrencilerimiz için de gezi düzenlemiştik. Bu tür geziler tarihimizi, çevremizi tanımak adına önemlidir ve devam edecektir.”dedi.

15 Haziran 2015 / Okunma: 1002