Başkan Karadere’den, Bursa’daki Hemşerilerine Ziyaret

Belediye Başkanımız Mustafa Karadere, Bursa’da yaşayan hemşerileriyle buluştu. Bursada’ki Espiyeliler Derneği’nde hemşerileriyle bir araya gelerek hasret gideren Başkan Karadere, yoğun bir ilgiyle karşılandı.

Karadere; "Bursa’daki Espiyelilerin birlik ve beraberliğini görmekten çok mutlu olduğunu belirterek, "burada yaşayan ama gönülleri her zaman bizlerle olan hemşerilerimizin her zaman yanında olduk bundan sonra da olmaya devam edeceğiz, sizleri gurbette yalnız bırakmayacağız” dedi.

Dernek merkezinde bir süre sohbet edip Bursa’daki Espiyelilerin sorunlarını ve Espiye hakkında düşündükleri projeleri dinledi.Burada bir konuşma yapan Belediye Başkanımız Mustafa Karadere; "Bursa’da Espiyelilerin birlik ve beraberliğini görmekten çok mutlu oldum, burada yaşayan ama gönülleri her zaman bizlerle olan hemşerilerimizin her zaman yanında olduk bundan sonra da olmaya devam edeceğiz, sizleri gurbette yalnız bırakmayacağız” dedi.

15 Haziran 2015 / Okunma: 958