İlçemizde Mezarlık Temizlik Çalışmaları Başlamıştır.

Belediyemiz ilçedeki mezarlıklarda temizlik ve çevre düzenleme çalışmalarına başladı. Belediye Başkanımız Mustafa Karadere, yaptığı açıklamada, belediyemiz Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekipleri tarafından ilçede bulunan yaklaşık 8 mahalle mezarlığında yabani otlara karşı temizlik ve çevre düzenlemesi çalışması başladı.. Mezarlık temizleme çalışmalarının her yıl belirli aralıklarla yapıldığını, yaklaşan Ramazan ayı dolayısıyla da çalışmalara hız verdiklerini ifade eden Karadere, "Ramazan ayında ve Ramazan Bayramında vatandaşlarımızın mezarlık ziyaretlerini ferah ve temiz bir ortamda yapabilmeleri için yaklaşık 8 mahalle mezarlığını yabani otlara karşı temizlik çalışmalarına başladık. Mezarlıkların çevre düzenlemesi yaparak daha güzel bir görünüme kavuşturacağız" dedi.

16 Haziran 2015 / Okunma: 847