Asfalt ve Beton Yol Yapım Çalışmaları Devam Ediyor

Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğünce ilçemiz genelinde sürdürülen yol bakım-onarım, genişletme,beton yol,beton duvar yapımı ve asfaltlama çalışmaları dahilinde, ilçemiz Karadere Mahallesi ve Çam Mahallesi’nde yolların bozuk olan kısımların tesfiiye çakılama,betonlama,beton duvar yapımı ve yolların genişletme çalışması yapılarak mahalle halkının hizmetine sunuldu.

Çalışmalarla ilgili konuşan Başkan Mustafa Karadere''Ulaşım İlçemiz için en önemli konulardan bir tanesi, bu yüzden ilçemizde ulaşım şartlarını ilçe merkezi ve bütün mahallelerimizde aynı seviyeye getirebilmek için var gücümüzle çalışıyoruz.Bu sayede ulaşım ilçemiz için çok daha basit hale gelecek, ilçemizin tamamında belirlediğimiz program dahilinde çalışmalarımız devam edecek" dedi.

22 Haziran 2015 / Okunma: 919