Kaymakam Bilgin ve Başkan Karadere Emniyet Binasını İncelemelerde Bulundular.

İlçe Kaymakamımız Osman Bilgin ve Belediye Başkanımız Mustafa Karadere ilçemiz Merkez Mahallesi’nde yapımı devam eden Emniyet Müdürlüğü binasının inşaatında incelemelerde bulundular .Kaymakam Bilgin ve Başkan Karadere, binada incelemelerde bulunarak İlçe Emniyet Müdürü E. Tayfun Hoşdil’den bilgiler aldılar.

Kaymakam Bilgin ve Başkan Karadere, binada incelemelerde bulunarak İlçe Emniyet Müdürü E. Tayfun Hoşdil ve yüklenici firma yetkililerinden bilgiler aldılar. Daha sonra bir açıklama yapan Bilgin , "2015 içinde tamamlanmasını beklediğimiz İlçe Emniyet Müdürlüğü binasının, depreme dayanıklı ve daha sağlam zeminlerde olması için çalışmalarımızı dikkatli bir şekilde devam ettiriyoruz. Yeni emniyet binasıyla emniyet mensupları daha güvenli ve elverişli bir çalışma ortamına kavuşacak. Emniyet mensuplarımızın çalışma ortamının iyileştirilmesi ilçe geneline yansıyarak ilçemizin 24 saat güvenliğinin sağlanması ve vatandaşımızın emniyet ile olan işlemlerinin daha rahat ve kolay bir şekilde yapılması sağlanacak. En önemlisi yeni hizmet binamızda kurulacak olan kent güvenlik sistemi ile ilçemiz sürekli kamere sistemi ile takip edilerek asayiş olaylarının önlenmesi ve çözülmesinde büyük mesafe kat edeceğiz” şeklinde konuştu.

23 Haziran 2015 / Okunma: 872