Başkan Karadere Teravih Namazında Değirmenağzı Köyünde Vatandaşlar Bir Araya Geldi

Her akşam farklı bir mahallede ve köyde vatandaşlarla buluşan Belediye Başkanımız Mustafa Karadere vatandaşların istek ve önerilerini dinliyor.
Her fırsatta vatandaşlarla bir araya gelip istek ve önerileri dinleyen Başkan Karadere, Ramazan ayında Teravih Namazı ve sonrasında vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor. Ramazan Ayı’nın manevi atmosferini yaşatmak için birçok etkinlik düzenlenirken, Belediye Başkanımız Mustafa Karadere’de geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yıl da her gün farklı bir mahallede vatandaşlarla buluşuyor. Teravih namazı için camiye gelen vatandaşlarla namaz çıkışında sohbet eden Başkan Karadere, vatandaşların istek ve önerilerini yerinde dinliyor.

Başkan Karadere, Değirmenağzı Köyünde namaz sonrası mahalle sakinleri ile buluştu. Başkan Karadere’ye Ak Parti İlçe Başkanı Ali Küçükaydın, Ak Parti İlçe Teşkilatı üyeleri, Belediye Başkan Yardımcıları Ali Kemal Akkaya,İbrahim Yanık Meclis üyeleri ve İl Genel Meclis üyesi Mehmet Abdioğlu de eşlik etti.Ramazan ayının birlik ve beraberlik bağlarının güçlenmesi için iyi bir fırsat olduğunu ifade eden Başkan Karaere, "Ramazan ayının manevi atmosferine uygun olarak her gün farklı bir mahallede ve köy’de vatandaşlarımızla bir araya gelmeye çalışıyoruz. Cibril Mahallesi Çapkınlı Mevki’inde ve Değirmenağzı Köyünde vatandaşlarımızla teravih vesilesi ile bir araya geldik. Hem vatandaşlarımızla bir araya gelip sohbet etme fırsatı bulduk hem de Ramazan ayını karşılamanın mutluluğunu birlikte aşadık. Ramazan ayı boyunca hemşehrilerimizle teravih buluşmalarımız devam edecek” dedi.

24 Haziran 2015 / Okunma: 919