Kaymakam Bilgin ve Başkan Karadere Gülburnu Köyünde İftarda Vatandaşlarla Bir Araya Geldi

İlçe Kaymakamımız Osman Bilgin ve Belediye Başkanımız Mustafa Karadere Gülburnu Köyü Mahalle Muharlığının ve sakinlerinin düzenlemiş olduğu iftara katılarak vatandaşlarla bir araya geldi.İftar Programına İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaş Erden Aktaş, Bayrampaşa İlçe Başkanı Kemal Oğuz Kıdıl,İlçe Müftüsü Kemal Türksoy,Mahalle Muhtarları,İl Genel Meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Yoğun bir Ramazan programı geçiren Başkan Karadere, gece gündüz vatandaşların yanında yer alıyor. Ev ziyaretleri ve iftar programlarında vatandaşların yanında olan Karadere, gece de Ramazan etkinlikleri kapsamında ilçe sakinlerini ziyaret ederek birlikte vakit geçiriyor. Katıldığı programlarda birlik beraberlik vurgusu yapan Başkan Karadere, "Ramazan ayının tüm güzelliklerini, bereketini ilçemizde yaşıyoruz. Mümkün oldukça vatandaşlarımızı yalnız bırakmamaya çalışıyorum. Rabbim ibadetlerimizi kabul etsin, birlik ve beraberliğimizi daha da arttırsın” dedi.

6 Temmuz 2015 / Okunma: 1356