İlçe Kaymakamımız Osman Bilgin’den Belediyemize Veda Ziyareti

İlçemizde üç yıllık görev süresini yürüttükten sonra, Haziran 2015 Kaymakamlar kararnamesiyle Manisa Alaşehir Kaymakamlığına atanan İlçe Kaymakamımız Osman Bilgin Belediyemizi ziyaret etti.
Ziyarette desteklerinden dolayı Belediye Başkanımız Mustafa Karadere’ye teşekkür eden Kaymakam Bilgin, "Eminim önümüzdeki yıllarda geldiğimde, yapılan çalışmalarla Espiye daha çok gelişmiş ve güzelleşmiş olacaktır” dedi. Başkan Karadere ise Kaymakamımız Osman Bilgin’e ilçede görev yaptığı süre içerisinde gösterdiği güler yüz ve tatlı dil nedeniyle ilçe halkının gönlünü kazandığını söyledi. Espiye’nın Osman Bilgin’i unutmayacağını belirten Karadere, yeni görev yerinde kendisine başarılar diledi.Kaymakam Osman Bilgin ardından belediye birimlerini tek tek gezerek vedalaşıp hatıra fotorafı cektirdi.

Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Belediye Başkan Yardımcıları Ali Kemal Akkaya,Osman Bilgin, İbrahim Yanık, Belediye Encümenleri Nazım Önal, Mustafa Çelik,Yeter Bahadır,Faruk Güven,Mustafa Altuntaş,Birim Müdürleri,ve belediye personelleri hazır bulundu.

29 Temmuz 2015 / Okunma: 1074