İlçemizde Cadde ve Sokaklar Temizleniyor.

Belediyemiz Temizlik işleri Müdürlüğünce ilçe genelinde sürdürülen temizlik çalışmaları ara vermeden devam ediyor. Bu çalışmalar dahilinde ilçemiz Gazi Mustafa Kemal Caddesi, 23 Nisan Caddesi, Topal Osman Ağa Caddesi,Kemal Şahan Caddesi ve Hüseyin Avni Alparslan Caddesi yol süpürme aracıyla temizlendi.

Belediye Başkanımız Mustafa Karadere ”Göreve geldiğimiz günden bu yana en önem verdiğimiz ilçemizin temizliği konusundaki çalışmalarımızı periyodik aralıklarla sürdürüyoruz. Aslan yattığı yerden belli olur anlayışı ile aslında hepimizin gerçek evi olan ilçemizi temiz tutmak tüm Espiyelilerin öncelikli olarak dikkat etmesi gereken bir husustur. Biz de Espiye Belediyesi olarak bu konuda üstümüze düşen görevin en iyisini yapabilmek adına, temizlik çalışmalarımızı ara vermeden büyük bir titizlikle yapmaya devam edeceğiz” dedi.

4 Ağustos 2015 / Okunma: 1168