Başkan Karadere'den Emniyet Müdürüne 'Hoş Geldin' Ziyareti

Belediye Başkanımız Mustafa Karadere, göreve yeni başlayan İlçe Emniyet Müdürü Yusuf İnce'ye 'hoş geldin' ziyaretinde bulundu.

İlçemize'e atanmasından duyduğu memnuniyeti dile getiren Karadere, geçmişte birçok emniyet müdürünün başarılı bir görev süreci yaşadığını veYusuf İnce’nin de başarılı olacağına inandığını ifade etti.

İlçemizde son dönemlerde artan göç ile birlikte nüfus yoğunluğuna dikkat çeken Başkan Karadere ancak Espiye’nin tam anlamıyla bir barış ve hoşgörü ilçesi olduğunu belirtti. bu gelişimin insanların hoşgörü ve sevgi özverisini ön plana çıkardığını aktaran Başkan Karadaere, ilçenin asayiş ve emniyet açısından da güvenli bir kent olduğunu dile getirdi.

Karşılıklı sohbet havasında geçen ziyarette ayrıca Başkan Karadere’ye Ak Parti İlçe Başkanı Ali Küçükaydın,Belediye Başkan Yardımcıları İbrahim Yanık,Ali Kemal Akkaya,Belediye Meclis Üyeleri Nazım Önal, Mustafa Çelik,Yeter Bahadır,AK Parti Kadın Kolları Başkanı Ayşe Nur Önal,Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Hakan Aktaş ve Parti Yönetim eşlik etti.

10 Eylül 2015 / Okunma: 1066