Başkan Karadere Adabük Mahallesinde Çalışmaları Yerinde İnceledi.

Belediyemiz  Fen İşleri Müdürlüğünce sürdürülen yol çalışmaları aralıksız devam ediyor.Bu Bağlamda  Belediyemiz  ekiplerince belirlenen program dahilinde ilçemiz Adabük  Mahallesi Maraşal Fevzi Çakmak Caddesin’de  asfaltlama öncesi hazırlık çalışmalarını inceleyen Başkan Karadere Mahalles esnaflarıyla  ve vatandaşlarının  istek ve şikayetlerini dinledi.İncelemeler’de  Başkan Karadere’ye Belediye Meclis Üyesi Yeter Bahadır ve Belediyemiz İnşaat Mühendisi Muhammet Ali Karal  eşlik etti.

Çalışmalarla ilgili konuşan Başkan Karadere”Ulaşım bizim için en önemli konulardan birisi, bu yüzden belirlediğimiz program dahilinde ilçemiz Merkez ve tüm mahalle yollarını aynı standartlara çıkaracağız. Bu kapsamda asfaltlama,betonlama,yolların bakım-onarım çalışmaları aralıksız devam edecektir ”dedi.

12 Eylül 2015 / Okunma: 1071