Başkan Karadere Maraşal Fevzi Çakmak Caddesin'de Asfaltlama Öncesi Çalışmaları İnceledi.

Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğünce yol bakım-onarım çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Alt yapı, içme suyu, yağmur suyu tahliye hattı ve kanalizasyon şebeke çalışmalarının tamamlanmasının ardından üst yapı çalışmalarına da devam ediliyor.İlçemiz Adabük Mahallesi Maraşal Fevzi Çakmak Caddesinde asfaltlama çalışmaları öncesi cadde üzerindeki kaldırım çalışmları ve yolun silinip çakıllama çalışması yapılarak asfaltlama öncesi hazır hale getiriliyor.

Çalışmalarla ilgili konuşan Başkan Karadere; Ulaşım İlçemiz için en önemli konulardan bir tanesi, bu yüzden ilçemizde ulaşım şartlarını ilçe merkezi ve bütün mahallelerimizde aynı seviyeye getirebilmek için var gücümüzle çalışıyoruz.Bu sayede ulaşım ilçemiz için çok daha basit hale gelecek, ilçemizin tamamında belirlediğimiz program dahilinde asfaltlama çalışmalarımız devam edecek ”dedi

4 Ekim 2015 / Okunma: 960