Başkan Karadere Genç Çiftlerin Mutlu Günlerinde Yanında Olmaya Devam Ediyor.

Başkan Karadere, her fırsatta vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. İlçemiz’de dünya evine giren genç çiftlerin yalnız bırakmayarak düğünlerine katılarak bir ömür boyu mutluluklar diledi.

Başkan Karadere ''Elimizden geldiğince her fırsatta halkımızla bir arada olmaya çalışıyorum, halkımızın her zaman bire bir yanında olmaya çalışıyorum.Yeni evlenen genç arkadaşlarımızın da düğünlerine katılarak,mutluluklarına ortak olmaya çalıştık.Hepsine bir ömür boyu mutluluklar diliyorum.Bu ziyaretlerimiz her fırsatta devam edecektir.''dedi.

Düğünleri ziyaretinde Başkan Karadere’ye AK Parti İlçe Başkanı Ali Küçükaydın,Başkan Yardımcıları Ali Kemal Akkaya,İbrahim Yanık,Belediye Meclis Üyeleri ve İl Genel Meclis üyeleri eşlik etti.

5 Ekim 2015 / Okunma: 987