Başkan Karadere Espiyespor İle Kahvaltıda Bir Araya Geldi.

İlçemiz Masa Cafe’de gerçekleşen kahvaltıda Espiyespor’un hedefleri masaya yatırıldı.Kahvaltıya Kaymakam Mesut Çoban, Belediye Başkanımız Mustafa Karadere İlçemiz Hakim ve Savcıları,Ak Parti ilçe Başkanı Ali Küçükaydın ve Belediye Meclis Üyesi Kemal Toraman katıldı.

Kahvaltıda konuşan Başkan Karadere , "Espiyespor’un hedefi hep zirve olmalıdır” dedi.
geçmişte futbolun ilçemiz’de bir tutku olduğunu ve takım ile ilçe halkının uyumu sonrası büyük başarıların yaşandığına dikkat çeken Karadere "Bu tutkunun yeniden oluşması, taraftarın takıma desteği sizlerin elinde. Siz başarıyı yakalayacaksınız ki, taraftar sizi yalnız bırakmayacak. Hedefiniz hep zirveye oynamak olmalıdır. Bizim ve Espiye halkının beklentisi bu yöndedir. Biz Belediye olarak,maddi ve manevi olarak, teknik kadro bilgi, birikim ve taktiksel desteği ile taraftar yanınızda olarak elimizden gelen bütün imkanları seferber ederek sizlerin başarınıza katkıda bulunacağız. Benim sizlerden istediğim sahada yüreğinizi ortaya koymanızdır. Kaybetmek, kazanmak önemli değil. Önemli olan sizlerin mücadelesidir. Siz mücadelenizi yapın başarı zaten kendiliğinden gelir. Yakalanan başarı ile tüm ilçe halkı sizlerin yanında yer almak için stadyumu doldurur. Birlik ve beraberlik için takımı sürekli ileri taşırız” diye konuştu.

25 Ekim 2015 / Okunma: 994