29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Çoşkuyla Kutlandı.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramının 92.Yıl dönümü Cumhuriyet Meyda’nında düzenlenen tören ile kutlandı.28 Ekim de Atatürk Anıtı'na çelenklerin konulmasıyla başlayan kutlamalar, 29 Ekim günü Muhsin Yazıcıoğlu Kapalı Spor Salonunda düzenlenen tören ile devam etti. Tören öncesi Kaymakamımız Mesut Çoban Kaymakamlık toplantı salonunda tebrikleri kabul etti. Tebriklerin kabulünden sonra törenin yapılacağı Muhsin Yazıcıoğlu Kapalı Spor Salonuna geçildi.

Saygı duruşu ile başlayan Kutlama Programı , İstiklal Marşının okunmasından sonra, İlçe Kaymakamımız Sn. Mesut Çoban tarafından günün anlam ve önemini ifade eden konuşma yapıldı. Kaymakamımızın konuşmasından sonra öğrenciler tarafından okunan şiirlerin ardından , dereceye giren öğrencilere ödülleri takdim edildi ve halkoyunları gösterisi sunumu yapıldı.Kutlamalar Espiye Bando eşliğinde tören geçitiyle son buldu.

Törene Kaymakamımız Mesut Çoban, Belediye Başkanımız Mustafa Karadere, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Yüzbaşı Muharrem Kaya, İlçe Savcımız Ufuk Can Kazezoğlu,Belediye Başkan Yardımcısı ,İbrahim Yanık,İlçe Emniyet Müdürü Dr. Yusuf İnce,İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Öztürk,Daire müdürleri,Siyasi Parti temsilcileri,muhtarlar öğretmenler, öğrenciler ve çok sayıda vatadaş katıldı.

29 Ekim 2015 / Okunma: 1058