Trabzon DSİ 22. Bölge Müdürü Mahmut Berber, Gelevera Deresi Islah Çalışmalarını Yerinde İnceledi.

Trabzon DSİ 22. Bölge Müdürü Mahmut Berber, ilçemizi ziyaret ederek, Belediye Başkanımız Mustafa Karadere Ak Parti Milletvekili Adayı Cemal Öztürk, Ak Parti ilçe Başkanı Ali Küçükaydın,Belediye Meclis Üyesi Şükrü Kömürcü,İl Genel Meclis Üyesi Hayrettin Öztürk ve Ak Parti Yönetimi ile birlikte ilçedeki DSİ çalışmalarını yerinde inceledi.İlçemizi ziyaret eden Trabzon DSİ 22. Bölge Müdürü Mahmut Berber, Başkanımız Mustafa Karadere ve Belediyemiz Fen İşleri Müdürü Mustafa Bodur ile Gelevera dere ıslah çalışmalarını gezerek, yerinde inceledi.

Trabzon DSİ 22. Bölge Müdürü Mahmut Berber, ilçedeki çalışmalarla ilgili Belediye Başkanımız Mustafa Karadere’den bilgiler aldı.

Belediye olarak hizmet çalışmalarının aralıksız devam ettiğini belirten Başkan Karadere, " Gelevere Deresi dere ıslah çalışmalarımız devam ediyor. Çalışmalarımızı Trabzon DSİ 22. Bölge Müdürü Mahmut Berber yerinde incelemiştir. Halk odaklı hizmet çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Adabük Mahallemizde devam eden dere ıslah çalışmalarımızla halkımız için sosyal alanlar yaratıp, mahalli seçimler öncesi söz verdiğimiz ‘projelerimizin de bir kısmını yerine getirmiş olacağız” dedi.

30 Ekim 2015 / Okunma: 1360