İlçemizde 10 Kasım Atatürk’ü Anma Programı Gerçekleşti.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün aramızdan ayrılmasının 77.yılı olması nedeniyle İlçemizde anma programı gerçekleştirildi.Program ilk olarak 08.50'de İlçemiz Cumhuriyet Meydanı'nda Atatürk Büstüne,Espiye Kaymakamlığı, Garnizon Komutanlığı ve Espiye Belediyesi çelenklerinin konulması,saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başladı.Program Espiye Merkez Atatürk Ortaokulunun düzenlemiş olduğu anma programı ile devam etti.Okulun Konferansı salonunda düzenlenen anma programı saygı duruşu,İstiklal Marşı okunması,günün anlam ve önemini belirten konuşmalar,şiirler,öğrencilerin hazırladığı oratoryo gösterisi ve Mustafa Kemal ATATÜRK'ün hayatını anlatan slayt sunumu yarışmalarda ödül alan öğrencilerin ödüllerinin verilmesiyle son buldu.

Anma töreni ile konuşan Başkan KARADERE''Türkiye Cumhuriyetinin banisi, büyük devlet adamı ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ü, sonsuzluğa uğurladığımız günün 77. yıldönümünde onu bir kez daha özlemle, saygıyla, sevgiyle ve rahmetle anıyoruz,ve bu programı düzenleyip bizleri de aralarına davet eden öğretmenlerimize ve öğrenci kardeşlerimize teşekkürlerimi sunuyorum.''dedi.

10 Kasım 2015 / Okunma: 1157