Ağalık Madeni Mahallesinde Yol Genişletme Çalışmalarımız Devam Ediyor

Ağalık Madeni Mahallemizde Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğü ve Çevre Kontrol Müdürlüğü'nce devam eden yol genişletme ve su çalışması tüm hızıyla devam ediyor.Espiye Belediye Başkanımız Mustafa Karadere yaptığı açıklamada “Espiye Belediyesi olarak İlçemiz Ağalık Madeni mahallesi yolunda yol genişletme ve su sebekesi yenileme çalışmalarını tamamladık,bundan sonraki hedefimiz Ağalık Madeni Mahallesi de içinde olmak üzere bütün mahallelerdeki yollarımız beton yol, parke döşeme,asfaltlama yapmak olacaktır. Belediye olarak imkanlarımız dahilinde hizmetlerin hız kesmeden devam edeceğini belirten Başkan Karadere, ilçenin bütün sokak ve caddeleri aynı kalite ve standartlara kavuşacağını,hizmet kalitesinin daha ileri seviyelerde yükseleceğini söyledi.

20 Kasım 2015 / Okunma: 991